Restoranska ponuda

Ugodan restoranski ambijent uz kulinarske specijalitete...

Restoran Regina
restoran villa regina međugorje

Gastronomske delikatese i osjećaj kao kod kuće

Ugodni ambijent u restoranu "Regina" Međugorje je mjesto na kojem možete kušati izvrsne kulinarske i gastronomske specijalitete, ali je i savršen kutak za odmor i opuštanje. Naši iskusni i kreativni chefovi ponosno nude širok izbor tradicionalnih i modernih specijaliteta spravljenih od najsvježijih, lokalno uzgojenih namirnica, a također će ispuniti i posebne želje naših gostiju.

Puni okusi i specijalne delikatese, savršeno uparene sa izvrsnim vinima u prelijepom ambijentu restorana "Regina", garancija su da će vaš boravak učiniti nezaboravnim.

Tradicionalna i moderna kuhinja

Dom, komfor i ljubav bile su vodilje za dizajn našeg interijera. Posebno osvjetljenje i mnoštvo zanimljivih detalja, zajedno sa pažljivo odabranim namještajem čine restoran "Regina" jedinstvenim drugim domom za sve naše goste. Naše ljubazno osoblje vam je konstantno na raspolaganju, spremno da vam predstavi široku ponudu posebno pripremljenih tradicionalnih i modernih jela, kao i da vam predloži vino iz našeg bara koje će se savršeno slagati uz vaš obrok i tako ga učiniti iskustvom za pamćenje.

Naš hotelski restoran je također i savršeno mjesto za različite proslave, počevši od prijema do poslovnih večera i team building-a.

restoran u međugorju regina