Villa Regina Međugorje

Provedite vrijeme s najdražima u našoj i vašoj Villa Regini...

Posjetite Hotel Villa Regina
Villa Regina Medjugorje

Dobrodošlicu Vam želi obitelj Vasilj

Hotel "Villa Regina" smješten je u srcu Međugorja, na samo 50 metara udaljenosti od čuvene crkve sv. Jakova. Ponosni smo što našim gostima nudimo udoban, prvoklasni smještaj sa svim popratnim sadržajima koji su vam potrebni kako biste iskusili Međugorje na najbolji način. Hotel je u potpunosti klimatiziran, a naše prostrane sobe pružaju pogled na crkvu sv. Jakova, kao i na brdo Križevac.
Hotel "Villa Regina" je idealno mjesto za sve one koji su u potrazi za duhovnim iskustvima i spokojem, a koje nudi svetište u Međugorju. Naš hotel posjeduje molitveni salon koji je na raspolaganju 24/7, kao i TV salon, besplatan Wi-Fi i vrhunski vinski bar i restoran.

Naše elegantne i udobne sobe su opremljene sa direktnim telefonskim linijama, Wi-Fi konekcijom i satelitskom televizijom. Dvije sobe su u potpunosti prilagođene i opremljene za osobe sa invaliditetom.

0

Noćenja

0

Soba

0

Nagrada

0

Jela u restoranu

Posjetite Villa Reginu

Nalazimo se samo 50m od Crkve Sv. Jakova u Međugorju i predstavljamo idealno mjesto za sve one koji žele duhovnu obnovu kao i da osjete svu pozitivnu energiju kojom Međugorje zrači.

Villa Regina Medjugorje

Restoran

Ugodan boravak u restoranu "Regina" idealno je mjesto za kušanje gastro specijaliteta ali i za odmor i relaksaciju u ugodnom ambijentu.

Transferi

Za naše goste pružamo uslugu transfera do aerodroma koji su najbliži Međugorju uz dodatnu naknadu. To su mostarski, sarajevski, splitski i dubrovački aerodrom.

Trebate gotovine?

Bankomat i mjenjačnica: Trebate gotovine? U sklopu hotela "Villa Regina" nalaze se bankomat i mjenjačnica tako da ne trebate brinuti kako doći do gotovine.

Vinski bar

Ukoliko želite kušati dobro vino iz regije, došli ste na pravo mjesto. Međugorje se nalazi u centru hercegovačke vinske ture poznate po izvanrednoj ponudi vina.

’Savršeno mjesto za odmor i regeneraciju sa voljenim osobama’

Hotelski restoran i vinski bar su savršeno mjesto za odmor i opuštanje nakon dana provedenog uživajući u Međugorju. Možete kušati gastronomske specijalitete i uživati u izvrsnim vinima. Naše srdačno osoblje vam je uvijek na raspolaganju, a želimo naglasiti i da su naši kuhari uvijek tu da se pobrinu da vaše kulinarsko iskustvo bude doista posebno i prijatno.

Hotel "Villa Regina" s ponosom je moto "Uvijek Vama na usluzi" podigla na još višu razinu.

Nudimo širok opseg usluga dostupnih našim gostima, uključujući rent-a-car usluge, kao i transfere aerodrom/hotel/luka, te putovanja i izlete na destinacije po Vašem izboru, poput Mostara, Dubrovnika, Splita, itd. Sve što morate učiniti je zaželjeti, a mi ćemo se pobrinuti da vaše želje i ostvarimo.

Međugorje je veoma posebno mjesto gdje osjećate konekciju sa bitnim stvarima u životu. Hotel "Villa Regina" vam na dlanu pruža najbolje od Međugorja, čineći vaš boravak ujedno opuštajućim i prijatnim.